Waarom?

Meer en meer restaurants krijgen af te rekenen met "no shows" oftewel; mensen die een tafel reserveren maar niet komen opdagen. Dit is niet alleen rechtstreeks verlies voor het restaurant maar is ook gewoonweg not done.
Zoals het altijd gaat in het leven moeten de goede het bekopen met de slechte. Uit onderzoek bleek echter wel dat er heel wat mensen zijn die geen probleem maakten van een ticket aanschaffen op voorhand. Je dient immers voor je concert of vliegtuig ook je ticket op voorhand aan te schaffen.

Mijn hond is dood ...Mijn schoonmoeder kan niet babysitten..Ben ik dan mijn geld kwijt?

Het is niet de bedoeling om mensen die niet ter kwader trouw zijn te gaan straffen. Het is wel zo dat de consument in het algemeen meer respect moet tonen voor de chef en zijn/haar personeel - die overigens uren spendeerde aan het voorbereiden van dat lekkere gerecht of subliem hapje - door minimaal 12uur op voorhand af te bellen. Liefst daags voordien als het gaat over de middagshift van de dag nadien of in de voormiddag als het gaat over diezelfde avond. Op die manier zet je het restaurant niet voor een voldongen feit en kan deze jouw tafel nog verpatsen aan een andere (gelukkige) consument. Jouw gekochte ticket neem je dan mee naar een volgende reservatie.

1. Bepalingen voor de consument.

Consument dient bij het restaurant een ticket aan te kopen. Dit kan gaan van 20€ tot 125€ per couvert - naargelang het type restaurant.
Consument kan betalen met de middelen die zij wil. Visa - MasterCard - Bankcontact - PayPal etc.
Indien consument niet aanwezig kan zijn op haar gereserveerde datum dient zij het restaurant tijdig te verwittigen waarna het ticket kan worden overgedragen naar een volgende reservatie.
Consument is zich bewust dat ze afstand doet van haar rechten mbt consumentenrecht en de bedenktijd hieromtrent.

2. Bepalingen voor het restaurant.

TableFever zal optreden voor het restaurant en in naam van voor het innen van de bedragen van de tickets.
TableFever behoudt zicht het recht voor om bij niet betaalde facturen het verschil door te storten voor zover dit de lading van de facturen dekt. Bij vermoeden van onvermogen kan een waarborg ingehouden worden met de contractwaarde.
TableFever zal er zich toe verbinden om de afgesproken tijdstippen de tickets uit te betalen en daarvan een overzicht te bezorgen aan de restauranthouder. De kost hiervoor zal worden doorgerekend aan het restaurant en bedraagt minimaal 3%